Fristående varmluftskaminer

VENUS
En liten och estetiskt tilltalande kamin från Ecoforest, med samma funktioner som Ecoforest större kaminer. Den är perfekt för den som har ont om utrymme. Framkanter i beige eller vinrött med keramikutseende.
Effekt: 5,1 kwh.
Färg: Antrasit och Inox (sidoplåtar och front i rostfritt).
Vikt: ca 88 kg
Pelletsförråd ca 13 kg utan expansionsenhet

ARTEL
Artel kan fås i sidor av plåt eller i elegant handgjord keramik. Välj mellan färgerna Beige, vinröd eller svart. Kaminerna kan tidstyras samt termostatstyras. Rostfria värmeväxlare samt eldstad, luftfuktare, självrensande glas med blåsfunktion som medför att det inte sotar på rutan.
Effekt: 8,0 kwh.
Färg: Beige, vinröd eller svart
Vikt: ca 85 kg
B:460, Djup:470, Höjd:960
Pelletsförråd utan expansionsenhet ca 13 kg

VIGO
1:a på popularitetslistan . Klarar behovet hos de flesta . Lättplacerad och med en effekt på hela 9,5 kW . Tidstyrning med två olika temperaturer per dygn samt avstängning i två inställda intervaller per dygn . Varje veckodag ställs in för sig . Går över till minimum läge eller stänger av när önskad temperatur uppnåtts . Den går sedan med automatik upp i vanligt driftsläge eller startar när rumstemperaturen sjunkit 2 grader .
Effekt:9,5 kwh.
Färg: Antrasit och Inox (sidoplåtar och front i rostfritt).
Vikt :ca 100 kg
Pelletsförråd ca 16 kg utan expansionsenhet

VIGO DIAMANT
En mer elegant version av Ecoforest smala kamin VIGO.
Effekt:9,5 kwh.
Färg: Antrasit, Bordeaux och Blå.
Vikt: ca 100 kg

ARTEL
Artel kan fås i sidor av plåt eller i elegant handgjord keramik. Välj mellan färgerna beige, vinröd eller svart. Kaminerna kan tidstyras samt termostatstyras. Rostfria värmeväxlare samt eldstad, luftfuktare, självrensande glas med blåsfunktion som medför att det inte sotar på rutan.
Effekt: 12 kwh.
Färg: Antrasit och Inox (sidoplåtar och front i rostfritt).
Vikt: ca 100 kg
B:530, D:550, H:1100
Pelletsförråd ca 25 kg utan expansionsenhet

ECO AIR
Anses av många som som bästa kamin på marknaden ?En klassisk kamin från Ecoforest som kräver lite underhåll genom sin rejäla asklåda och med ett pelletsförråd på ca 32 kg som standard och som sedan även kan utökas . Med standardförråd är driftstiden upp till 45 timmar vid kontinuerlig drift. Gjutjärn i eldstad och rejält med värmeupptagande ytor som bidrar till att Du inte eldar för kråkorna även när Du behöver hög effekt
Effekt: 13,5 kw
Färg: Antrasit, Bordeaux och Blå.
Vikt: 110 kg

TURBO AIR
Turbo Air, troligen marknadens kraftfullaste varmluftskamin . Här saknas inget. Med en effekt på 20 kw klarar den av att även effektivt värma upp den stora villan eller samlingslokalen. Används även som liten varmluftspanna hos t.ex verkstäder. Kan fås med automatisk pelletspåfyllning via vakuumsystem, eller skruv till externt förråd .
Effekt: 20 kw
Färg: Antrasit och Bordeaux.

TILLBAKA